de.mpg.escidoc.pubman.appbase.FacesBean

Post

 
 Vis
  An overview of Benin farmers and consumers' perceptions of rice quality and evaluation of the effect of milling and parboiling on phytic acid content and on iron bioavailability in rice varieties
Item is

Ophav

 Ophav:
Vodouhe, Marlene1, Forfatter
Rasmussen, Søren K.1, Vejleder
Hounhouigan, Joseph1, Vejleder
Tilknytninger:
1Det Biovidenskabelige Fakultet, København, Danmark, diskurs:7002              
skjul Ophav
Vis Ophav

Indhold

Ukontrollerede emneord: -
 Abstract: -
skjul Indhold
Vis Indhold

Filer

Navn:
Thesis.pdf (Hovedtekst)
Bemærkninger:
-
Tilgængelighed:
Offentlig
Mime-type / størrelse:
application/pdf / 749KB
Copyright dato:
-
Copyright information:
De fulde rettigheder til dette materiale tilhører forfatteren.
skjul Filer
Vis Filer

Basal

Bogmærk denne post: https://diskurs.kb.dk/item/diskurs:31985:2
 Type: Speciale
skjul Basal
Vis Basal

Links

Vis Links

Detaljer

Sprog: English - eng
 Datoer: 2010
 Sider: 96 pages
 Publiceringsinfo: København, Danmark : Institut for Jordbrug og Økologi
 Indholdsfortegnelse: -
 Note: Agricultural Development, Agricultural Development, Final semester, Afsluttende semester
 Type: Speciale
skjul Detaljer
Vis Detaljer

Kilde

Vis Kilde