de.mpg.escidoc.pubman.appbase.FacesBean

Post

 
 Vis
  The mechanism of how pectin interacts with milk protein to stabilise acidified milk drinks
Item is

Ophav

 Ophav:
Jensen, Søren1, Forfatter
Ipsen, Richard1, Vejleder
Rolin, Claus1, Vejleder
Tilknytninger:
1Det Biovidenskabelige Fakultet, København, Danmark
skjul Ophav
Vis Ophav

Indhold

Vis Indhold

Filer

Navn:
MasterThesis_Soren.pdf (Hovedtekst)
Bemærkninger:
-
Tilgængelighed:
Offentlig
Mime-type / størrelse:
application/pdf / 6MB
Copyright dato:
-
Copyright information:
De fulde rettigheder til dette materiale tilhører forfatteren.
skjul Filer
Vis Filer

Basal

Bogmærk denne post: https://diskurs.kb.dk/item/diskurs:31562:1
 Type: Speciale
skjul Basal
Vis Basal

Links

Vis Links

Detaljer

Sprog: English - eng
 Datoer: 2008
 Sider: 83 pages
 Publiceringsinfo: København, Danmark : Institut for Fødevarevidenskab
 Indholdsfortegnelse: -
 Note: Food Science and Technology, Food Science and Technology
 Type: Speciale
skjul Detaljer
Vis Detaljer

Kilde

Vis Kilde