de.mpg.escidoc.pubman.appbase.FacesBean

Post

 
 Vis
  The use of viscoelasticity as a measuring method for mechanical properties of post rigor muscles and meat product
Item is

Ophav

 Ophav:
Mattsson, Mette1, Forfatter
Hviid, Marchen1, Vejleder
Christensen, Lars Bager1, Vejleder
Tilknytninger:
1Det Biovidenskabelige Fakultet, København, Danmark
skjul Ophav
Vis Ophav

Indhold

Vis Indhold

Filer

Navn:
aflevet_bib.pdf (Hovedtekst)
Bemærkninger:
-
Tilgængelighed:
Offentlig
Mime-type / størrelse:
application/pdf / 2MB
Copyright dato:
-
Copyright information:
De fulde rettigheder til dette materiale tilhører forfatteren.
skjul Filer
Vis Filer

Basal

Bogmærk denne post: https://diskurs.kb.dk/item/diskurs:31044:1
 Type: Speciale
skjul Basal
Vis Basal

Links

Vis Links

Detaljer

Sprog: English - eng
 Datoer: 2011
 Sider: 46 pages
 Publiceringsinfo: København, Danmark : Institut for Fødevarevidenskab
 Indholdsfortegnelse: -
 Note: Food Science and Technology, Food Science and Technology
 Type: Speciale
skjul Detaljer
Vis Detaljer

Kilde

Vis Kilde