de.mpg.escidoc.pubman.appbase.FacesBean

Post

 
 Vis
  Tilsætning af n-3 fedtsyrer til fødevarer, som ikke relateres til fisk: smagsprojekt udført på Rigshospitalets hjertemedicinske klinik
Item is

Ophav

 Ophav:
Ustrup, Kim Skov1, Forfatter
Andersen, Jens Rickardt1, Vejleder
Tilknytninger:
1Det Biovidenskabelige Fakultet, København, Danmark, diskurs:18              
skjul Ophav
Vis Ophav

Indhold

Ukontrollerede emneord: -
 Abstract: -
skjul Indhold
Vis Indhold

Filer

Navn:
speciale.pdf (Hovedtekst)
Bemærkninger:
-
Tilgængelighed:
Offentlig
Mime-type / størrelse:
application/pdf / 15MB
Copyright dato:
-
Copyright information:
De fulde rettigheder til dette materiale tilhører forfatteren.
skjul Filer
Vis Filer

Basal

Bogmærk denne post: https://diskurs.kb.dk/item/diskurs:19198:2
 Type: Speciale
Alternativ titel: Addition of n-3 fatty acids to foods with no relations to fish: a taste study executed at Rigshospitalets heart clinic
skjul Basal
Vis Basal

Links

Vis Links

Detaljer

Sprog: Danish - dan
 Datoer: 2010
 Sider: 119 pages
 Publiceringsinfo: København, Danmark : Institut for Human Ernæring
 Indholdsfortegnelse: -
 Note: Clinical Nutrition, Klinisk Ernæring
 Type: Speciale
skjul Detaljer
Vis Detaljer

Kilde

Vis Kilde