de.mpg.escidoc.pubman.appbase.FacesBean

Post

 
 Vis
  Optimization of yield and texture in cured, processed pork from pigs with and without the RN- allele: method development
Item is

Ophav

 Ophav:
Bak, Kathrine Holmgaard1, Forfatter
Lindahl, Gunilla1, Vejleder
Karlsson, Anders Ola1, Vejleder
Karlsson, Anders Hans1, Vejleder
Tilknytninger:
1Det Biovidenskabelige Fakultet, København, Danmark, diskurs:18              
skjul Ophav
Vis Ophav

Indhold

Ukontrollerede emneord: -
 Abstract: -
skjul Indhold
Vis Indhold

Filer

Navn:
Kathrine_Holmgaard_Bak.pdf (Hovedtekst)
Bemærkninger:
-
Tilgængelighed:
Offentlig
Mime-type / størrelse:
application/pdf / 3MB
Copyright dato:
-
Copyright information:
De fulde rettigheder til dette materiale tilhører forfatteren.
skjul Filer
Vis Filer

Basal

Bogmærk denne post: https://diskurs.kb.dk/item/diskurs:19104:2
 Type: Speciale
skjul Basal
Vis Basal

Links

Vis Links

Detaljer

Sprog: English - eng
 Datoer: 2008
 Sider: 84 pages
 Publiceringsinfo: København, Danmark : Institut for Fødevarevidenskab
 Indholdsfortegnelse: -
 Note: Food Science and Technology, Food Science and Technology
 Type: Speciale
skjul Detaljer
Vis Detaljer

Kilde

Vis Kilde