de.mpg.escidoc.pubman.appbase.FacesBean

Post

 
 Vis
  Flavour learning and implications for complementary feeding
Item is

Ophav

 Ophav:
Falck Christensen, Pernille1, Forfatter
From Laursen, Marianne1, Forfatter
Møller, Per1, Vejleder
Hausner, Helene1, Vejleder
Tilknytninger:
1Det Biovidenskabelige Fakultet, København, Danmark
skjul Ophav
Vis Ophav

Indhold

Vis Indhold

Filer

Bemærkninger:
-
Tilgængelighed:
Offentlig
Mime-type / størrelse:
application/pdf / 738KB
Copyright dato:
-
Copyright information:
De fulde rettigheder til dette materiale tilhører forfatteren.
skjul Filer
Vis Filer

Basal

Bogmærk denne post: https://diskurs.kb.dk/item/diskurs:12793:1
 Type: Speciale
skjul Basal
Vis Basal

Links

Vis Links

Detaljer

Sprog: English - eng
 Datoer: 2008
 Sider: 108 pages
 Publiceringsinfo: København, Danmark : Institut for Fødevarevidenskab
 Indholdsfortegnelse: -
 Note: Human Nutrition, Human Ernæring
 Type: Speciale
skjul Detaljer
Vis Detaljer

Kilde

Vis Kilde