de.mpg.escidoc.pubman.appbase.FacesBean

Post

 
 Vis
  The effect of temperature treatment of cream on the rheology and microstructure of butter: investigations by rheology, CLSM and LR-NMR
Item is

Ophav

 Ophav:
Pedersen, Thomas Bæk1, Forfatter
Knudsen, Jes Christian1, Vejleder
Rønholt, Stine1, Vejleder
Tilknytninger:
1Det Biovidenskabelige Fakultet, København, Danmark
skjul Ophav
Vis Ophav

Indhold

Vis Indhold

Filer

Bemærkninger:
-
Tilgængelighed:
Offentlig
Mime-type / størrelse:
application/pdf / 4MB
Copyright dato:
-
Copyright information:
De fulde rettigheder til dette materiale tilhører forfatteren.
skjul Filer
Vis Filer

Basal

Bogmærk denne post: https://diskurs.kb.dk/item/diskurs:12636:1
 Type: Speciale
skjul Basal
Vis Basal

Links

Vis Links

Detaljer

Sprog: English - eng
 Datoer: 2010
 Sider: 68 pages
 Publiceringsinfo: København, Danmark : Institut for Fødevarevidenskab
 Indholdsfortegnelse: -
 Note: Food Science, Fødevarevidenskab
 Type: Speciale
skjul Detaljer
Vis Detaljer

Kilde

Vis Kilde